Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
 
3

ami kimaradt

irkafirka , 2010.09.21. 11:25

az előzőből.

Tovább.

Igazából vissza kellene olvasnom, hogy meddig is számoltam be a dolgokról, de lustaaa vagyok, meg most épp időm sincs rá, szóval jöjjenek a szerintem kimaradt infók.

Volt olyan, hogy iszonyat gázszagra mentem tegnap du. haza, ezért a konvektort lekapcsoltam, felrobbanni azért még én sem akarok, de ezért fagyoskodtam éjjel, meg gondolom ma is, meg addig, amíg nem lesz pénzem szerelőre, vagy amíg be nem vállalom így is a fűtést. Majd elválik.

Volt olyan, hogy fogászat, ahol megint kaptam a megmentős fogamba gyógyszert, meg csontosítót, meg kiskutyafarkát is. Az utazás miatt kicsit felborul minden, de nagyon rendes a dokim. Utána voltam a fogszabáloyzós dokinál, csak hogy fokozzam az élvezeteket. :-) Kaptam újabb drótokat a fogamra, most már tisztára drótketrec, tyúkháló kinézete van, eddig volt egy drót, most arra megy keresztben minden fognál még kettő, de tényleg, mint a ketreceknél. Jah, és a nyáron eltörött vasamat is visszakaptam, a szájpadlásom alá, na ez nem tetszik annyira, mert szétvágja a nyelvem, nem tudok tőle beszélni, tökre pösze vagyok, és fááááj. Se enni, se inni, se beszélni, semmi nem megy. Grrr. (és hogy ez mekkora vagyonba van nekem...)

Aztán volt olyan is, hogy egyik nap rámírt cseten utazó, hogy mi van má' velem. Mondom ugyanaz. Meg írtam neki külföldet, meg hogy kb. 100e kellene, hogy rendezzem az itteni dolgaimat és el tudjak indulni. Erre közli, hogy hát pénzt azt ő ugyan nem ad, de kivisz szívesen. Mondom te normális vagy? És mit mondasz a nődnek? És azt is mondtam, hogy első napokon még nem fogadhatunk vendéget, szóval csak vinne, jönne vissza. Meg, hogy akkor M. bnőmet is kellene vinni, azt is vállalja-e. Hát persze, vállalja, de akkor hogy fog tőlem elbúcsúzni? Hihihihi, tudtam én hogy van hátsó szándék a dologban, mondom, hát azt konkrétan akkor sehogy. Nem baj, akkoris elvisz szívesen. Maradtunk ennyiben. Hát őszintén én ebben a dologban nem bízok, szóval keresem a másik lehetőségeket.

Sőt olyan is volt, hogy előkerült sportoló is. Akiről vagy írtam, vagy sem, de mindenesetre létezik. :-) Szóval volt születésnapja neki meg utazónak (egy napon születtek, egy keresztnévvel), és írtam nekik egy soros köszöntést a fészbúkos falukra. Sportoló pedig írt erre egy üzenetet, hogy köszöni, és miújság van velem. (tudni kell róla, hogy csak akkor kommunikál, ha NEKI érdeke, vagy vmit akar) Válaszoltam, elkezdtünk üzengetni, a vége az lett, hogy " talán 1x összefuthatunk... " és "ha van valami keress majd, bármikor. " Khmmm, hát én meg épp nem keresem.... :-D Bassza meg. A lelkemnek persze jólesik, hogy érdeklődik, meg qva jóóó a pasi, és most már abba a hibába sem esnék bele, amibe 2évvel ezelőtt, de nem akarom most még ezzel is bonyolítani az életem. Ha tényleg akar vmit, akkor úgyis elő fog tényleg kerülni.

Volt olyan is, hogy a csajokkal találkoztam, külön-külön, és nagyon jóléreztem magam, és nevettünk és dumáltunk és még-még akarom!

Atán írnom kellene lassan amit eddig fejben jegyzetelek csak, a must have listát az utazáshoz, meg az előtte feltétlenül elintézendő dolgokról. (ezt meg csak erősen zárójelben, hogy régebbóta van tervben egy "bakancslista" is)

Azt írtam már, hogy 6-7évem szerint fapina vagyok? (mert megmondtam neki, hoyg hagyjon békén és én vele semmit sem vagyok hajlandó csinálni) Ha még nem, akkor majd lerészletezem.

És voltam a dilidokinál is, tökre normális volt, fog tudni úgy írni bogyót, hogy kitudom vinni magammal, nem kell vkinek utánamhozni 2havonta! Viszont tökre kómás vagyok, mivel a nemalvásomra kaptam estére is egy szemet, és most meg aludnék egész nap. (de éjjel még mindnig nehezen megy, na mindegy, majd kialakul és beáll, mire ki kell mennem)

Jah, és még így is tuti kimaradt egy csomó minden, de most már nagyon várnak a dobozok.

Címkék: blog én orvos pasik csajos fogazás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irkafirka.blog.hu/api/trackback/id/tr382311949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sing-lee 2010.09.21. 12:51:30

hát pasival el vagy látva szépen :)
amúgy a cimkéknél a "fogazás" az...szóval van ahol mást jelent :D
pláne mikor pasikról írsz :DDDD

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.09.22. 08:17:42

Novégre, hogy updateltél... :-) Jól csinálod, sikerülni fog!

irkafirka 2010.09.29. 12:07:36

@szingliman: ellátva? az, hogy itt állnának sorba az még nem jelent semmit, sőt
fogazás? olyant én nem szoktam ;-)
@hzizi: hát rajta vagyok!

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a NĂ©pkertben.

süti beállítások módosítása