Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
 
2

azért mert

irkafirka , 2010.03.01. 15:02

most nagyon nem itt van a helyem. És mindenképpen lépnem kell valamerre. Vagy Bp.-re vagy külföldre. (Inkább a külföld már csak a pénz miatt is, ha összejön) És mert ezt nagyon sürgősen meg kell tennem. (külföldre már megyek 1hónap múlva, elvileg 10napra, aztán lehet rögtön kinn is tudnék maradni) Szóval ezért a "csakszexpasi". Nem kívánom bonyolítani az életem, sem másét. Jó lenne, persze, kellene a nem csak szex pasi is, de ebben a helyzetben inkább ne. Csak sokkal nehezebb lenne, csak jobban fájna. (jó, persze, a csakszexhez is kell azért érzelem, de másabb, mint egy párkapcsolat) Nem ígérek semmit. Inkább. Aztán meglátjuk. Kinn is vár valaki. (hááát, nem épp egy álompasi, de rendes...) Az is kiderül. 6-7évem is nagyon nyomul, "nem kell dolgoznod sem, majd én eltartalak, csak költözz ide". (poszt lesz belőle)

Miért ilyen bonyolult az élet?!

Címkék: blog én pasik

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irkafirka.blog.hu/api/trackback/id/tr201799818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tittok 2010.03.01. 18:51:43

Irka!Menj külföldre!!!Egyértelműen. Itt nem fogsz előre haladni. Ha adott a lehetőség, semmin ne gondolkozz! Irány!!!!!!

díva naíva 2010.03.02. 09:23:48

Mert egyszerűen unalmas volna :)

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a NĂ©pkertben.

süti beállítások módosítása